Гост-звездата и Съветът ще отсяват пеещите кандидати с липсинг и поредица от забавни задачи от 3 ноември, четвъртък, в 21.00 ч. по NOVA

Вокалът на една от емблематичните български рок банди Б.Т.Р. – Атанас Пенев, е петата гост-звезда в новото забавно музикално шоу “Пееш или лъжеш” , което стартира на 3 ноември, четвъртък, от 21.00 ч. по NOVA. “Ще ме лъжат много, но се надявам да разпознавам истината“, пошегува се Наско, който ще трябва да отсее пеещите кандидати след поредица музикални истории, предизвикателства на сцената и подвеждащи вокални доказателства. “До себе си имам страхотен Съвет от професионалисти, на които ще разчитам много в своя избор. Радвам се, че ще се забавляваме заедно на сцената”, допълни рокаджията пред камерата на "Събуди се" , която надникна за първи път зад кулисите на най-новото шоу в българския ефир.   

Една от най-трудните задачи за гост-звездите ще бъде разкриването на музикалните умения  на участниците чрез необичаен липсинк. Кръг от предаването ще представи кандидатите за дуетни половинки с чужди гласове, предлагайки възможност на гост-звездата и Съвета да отгатнат дали вокалът е записан от участника на сцената или от професионалист. Забавната, но и решаваща за бъдещето на дуета задача е една от многото уловки, които “Пееш или лъжеш” ще задава на звезди и участници, съпътствани с много забавни моменти на сцената.

Не пропускайте най-новото забавно музикално шоу “Пееш или лъжеш”  от 3 ноември, четвъртък, от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш” следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто.