Акцентите този уикенд в "Събуди се" по NOVA

Водещите Мирослава Иванова и Деян Веселинов и тази седмица ще събудят зрителите с най-любопитното от деня в "Събуди се" в събота и неделя по NOVA. В събота, деня за размисъл, очаквайте дебатите, които не видяхме. Истинската кандидат-президентска дискусия – само в студиото на "Събуди се". Въоръжете се с усмивка с Август Попов и Румен Угрински.

След твърденията за ненужни онкооперации в пловдивска болница – каква е истината? Правени ли са интервенции на здрави хора?

Как чувството за справедливост може да те превърне в престъпник? Тази събота очаквайте поредната история от кампанията на NOVA и UNICEF "Осъдено детство. Справедливост за всяко дете". Това няма да е поредната история за вина. Това е история за едно преждевременно пораснало дете, обвинено в кражбата на телефон. История, в която има страх и викове за разбиране. За справедливост.  

По темата

В изборния ден – неделя, "Събуди се" е с начален час 7.30. Очаквайте репортерите на NOVA от всички точки на страната, от Турция, Великобритания и Съединените щати.

Владо Береану и Николай Хаджигенов – вот в квадратче.

Проф. Огнян Герджиков и Бетина Жотева – задължени да гласуваме?

Изборни пиеси – с Радостин Стойчев и Джуди Халваджиян.

Между "Пирогов" и "Откраднат живот" – проф. Милан Миланов и проф. Иван Генадиев на сцената на изборния ден.

Не пропускайте "Събуди се" в събота от 7.55 ч. и в неделя от 7.30 ч. по NOVA.