Не пропускайте новогодишния концерт на "Пееш или лъжеш" – на 31 декември от 20.00 ч. по NOVA

Дуетната половинка на Любо Киров в "Пееш или лъжеш" – Милка Татарева, разказва за емоциите в новото забавно музикално шоу и участието в големия новогодишен концерт, който зрителите могат да гледат на 31 декември от 20.00 ч. в ефира на NOVA. 

Представи се с няколко думи.
Артист по душа, с много таланти, позитивно настроена към живота, обичам да съм усмихната. Искам да видя всички хора здрави, свободни, щастливи, обичащи се. Понякога наивна. 

Действа ми зареждащо да приготвям разни вкусотии вкъщи за близките ми. Държа на семейството. 

От малка обичам да пътувам, да сменям местожителството, авантюристичен дух съм. Обичам предизвикателства от различно естество.

По темата

С какво се занимаваш в момента? С какво мечтаеш да се занимаваш? 
В момента съм в трескава подготовка за новогодишния концерт, включително и психически. Ще е страхотно и доста отговорно да съм на сцената пред толкова голяма публика и пред нашите големи звезди. 

Със сигурност искам да се занимавам с нещо, което да ме прави щастлива. Имам много страсти, но все пак една ще надделее, за която да се боря.

"Пееш или лъжеш" е шоу за...
С две думи – за хора с талант.

Коя е най-голямата заблуда, която си оставяла в хората?
Това, че работя като певица в пиано-бар. 

Пееш или се забавляваш? 
При мен няма "или", винаги избирам и двете.  

Кой е най-забавният ти спомен от шоуто.
От самото начало, още от първия кастинг всичко е страхотна емоция, изпълнена с адреналин и забавни моменти. Нека разкажа един случай. Обсъждаме с Влади Априлов, Дони и малка част от екипа коя песен искам да изпея, за варианта, ако не стигна до финал в шоуто. Точно се бяхме спрели на "Уморени крила" на Дони и се сетих за друга. Започнах да обяснявам колко любима ми е била като малка, не мога да се сетя за името на песента, но се опитвам да запея: "Блееда, кукла си ти, която студено ме гледа с очи...". Всички в стаята избухват в смях и Влади казва, че "този мъж стои тук сега" и ми посочва Дони. Дони, извинявай още веднъж. Обичам теб и тази песен.

Коя е най-смешната лъжа, която си чувала или изричала? 
На новогодишна тематика се сещам как съм се забавлявала преди години с приятели, опитвайки се да излъжем някой: "Хей, приятел няма да повярваш, ти разбра ли, че тази година Нова година се пада на петък 13". Детска шега, но имаше и такива които се хващаха.

Какво могат да очакват зрителите от новогодишния концерт на "Пееш или лъжеш"?
От чувала на Дядо Коледа никога не се знае какво ще изскочи, шегувам се. В тази празнична вечер обещавам да допринесем за доброто настроение, за страхотни емоции и много пеене, разбира се. Ще има изненади.

Весели празници! Бъдете здрави и се забавлявайте повече – да сме начумерени няма да оправи нещата. Усмихвайте се. 

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY