Благотворителният концерт "Българската Коледа", празнични издания на любими предавания и специална селекция от филмови премиери съпътстват от екрана най-светлите дни

Най-очакваното време в годината наближава и NOVA ще изненада зрителите си със специално селектирана коледна и новогодишна програма за цялото семейство. Концерти на любими изпълнители, благотворителният спектакъл, посветен на "Българската Коледа", премиери на хитови филми, празнични издания на любимите предавания, както и емоционална и богата новогодишна програма, част от която ще бъде специалното издание на забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш". В първата вечер на 2017 г. зрителите ще видят и най-новия телевизионен проект на Теди Москов, създаден специално за NOVA – "Пресечката", с участието на Мая Новоселска, Камен Донев и други. 

Коледната приказка в ефира на NOVA ще започне още на 23 декември, петък, в 20.00 ч. с класиката "Докато ти спеше" с участието на Сандра Бълок, Бил Пулман, Питър Галахар, Питър Бойл.

Премиерни ще бъдат всички филми, които NOVA e подготвила на празничния 24 декември. Още в 12.30 ч. любимата анимация "Тайните служби на дядо Коледа" ще събере пред екрана цялото семейство в търсене на отговор на въпроса "Как Дядо Коледа ще успее да разнесе толкова много подаръци по всички краища на Земята". Следва празничен следобед с премиера на романтичната комедия "Ангел на Коледа" на режисьора Рон Оливър от 14.20 ч. и една истинска "Снежна приказка" от 16.10 ч. 

Къде се крие празничният дух и кои всъщност са значимите неща в живота? На тези въпроси ще си отговорят Даян Кийтън, в ролята на Шарлот Купър и Джон Гудман, в ролята на Сам Купър, в комедията "Тиха нощ, луда нощ" на 24 декември от 20.00 ч. по NOVA. В навечерието на Коледа от 22.10 ч. зрителите ще видят и невероятния първи голям концерт на Любо Киров в зала 1 на НДК  – "Знам". 

По темата

Навръх Коледа, 25 декември, филмовите премиери продължават с романтичните комедии "Коледни приключения" от 12.30 ч. и "Девет живота любов" от 14.15 ч.

В най-добрата вечер в годината, 25 декември, в 20.00 започва големият благотворителен концерт-спектакъл, посветен  на "Българската Коледа". В името на добрата кауза и здравето на децата ни, той ще събере на една сцена някои от най-обичаните български изпълнители, артисти и лица и водещи от трите телевизии NOVA, БНТ и bTV. Тази година "Българската Коледа" е в подкрепа на децата с тежки хронични заболявания. 

За да изпратим подобаващо 2016 г. и да посрещнем с много смях 2017 г., ще помогне богатата и вълнуваща новогодишна програма на NOVA. Дългоочакваното новогодишно издание на най-новото забавно музикално шоу "Пееш или лъжеш" започва от 20.00 ч. на 31 декември. Как ще се справят седемте любими български звезди – Любо Киров, Криско, Люси Дяковска, Веселин Маринов, Наско от Б.Т.Р., Маргарита Хранова и Йорданка Христова, и дуетните половинки, които те си избраха по време на първия сезон на шоуто, ще стане ясно само часове преди настъпването на Новата година. Едно е сигурно обаче: изпълненията им ще донесат много положителни емоции и забавление. Празничното настроение ще се покачи и с новогодишното издание на "Господари на ефира" от 22.00 ч. по NOVA. 

Началото на Новата година ще бъде съпроводено с музика и забавление, като след полунощ на 31 декември телевизията ще излъчи тазгодишното издание на Американските музикални награди с изпълнения на Бруно Марс, Лейди Гага, Стинг, Maroon 5, The Weekend и много други. 

На 1 януари от 20.00 ч. зрителите ще видят най-новия телевизионен проект на Теди Москов – "Пресечката", създаден специално за новогодишната програма на NOVA. В главните роли са неповторимите Мая Новоселска и Камен Донев, Светлана Янчева и други. От 21.00 ч. започва романтичната комедия "Петзвезден романс", а от 23.00 ч. е време за емоционалния концерт на дует Авеню – "Безвремие". Тези и още много изненади очакват зрителите на NOVA в предстоящите светли дни. Весели празници и нека бъдем заедно!