Не пропускайте новогодишния концерт на "Пееш или лъжеш" – на 31 декември от 20.00 ч. по NOVA

Мечтателката Деница Ангелова сбъдна едно от своите желания – да стане дуетна половинка на Люси Дяковска в забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш". Двете дами ще се отправят заедно към новогодишния концерт на 31 декември от 20.00 ч. по NOVA, когато ще се забавляват и ще представят емблематична българска песен. 

Представи се с няколко думи.
В момента се занимавам главно със следването, уча в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Последна година бакалавър съм и предстои да завършва. Освен това не изпускам да вметна, че и работя в пиано бар.

С какво се занимаваш в момента? С какво мечтаеш да се занимаваш? 
Мечтая да (продължавам да) се занимавам с това, което ми доставя вдъхновение и същевременно душата, а именно музиката. На 22 години съм и досега това е нещото, което ме е вдъхновявало истински.

По темата

"Пееш или лъжеш" е шоу за...
Шоуто е забавление – от гледна точка на зрителя, но за мен беше стъпка напред, една значителна стълба нагоре за моето развитие.

Коя е най-голямата заблуда, която си оставяла в хората?
Че не съм българка. Хората ме бъркат с чужденка, предимно туркиня, испанка, италианка, дори индианка. Толкова "приличам" на индианка, че дори имам прякор Покахонтас. 

Пееш или се забавляваш? 
Пея и се забавлявам!

Кой е най-забавният ти спомен от шоуто.
Всичко беше изключително забавно и поднесено по естествен начин от страна на Съветниците – страхотни и усмихнати личности. Единствено ми беше трудно да притъпявам всяка емоция, заради концепцията на предаването – все пак трябваше да ги държим в напрежение и да не издаваме емоция в лицата си.

Коя е най-смешната лъжа, която си чувала или изричала? 
Спомням си за една лъжа на баща ми. Когато бях малко дете, татко ми казваше, че когато от микробуса за сладолед се чува музика, това означавало, че сладоледът вече е свършил…

Какво могат да очакват зрителите от новогодишния концерт на "Пееш или лъжеш"?
Зрителите да очакват страхотен концерт, изпълнен с изненади, дуети, неописуема позитивна енергия от всички участващи и чудесни емоции.