Не пропускайте новогодишния концерт на "Пееш или лъжеш" – на 31 декември от 20.00 ч. по NOVA

Габриела Даганова пише текстове, обича изкуството в различните му измерения и, разбира се – хубавата музика. Едва ли има по-добър начин да сподели емоциите на сцената от предстоящия й дует с фронтмена на една от най-обичаните рок групи в България – Б.Т.Р. Двамата ще покажат най-доброто от себе си в новосъздадения дует в "Пееш или лъжеш", който ще бъде част от големия концерт на шоуто от 20.00 ч. на Нова година.   
 
Представи се с няколко думи.
Имам неприличния навик да се влюбвам в душите на хората, в техния заряд. Намирам вдъхновение в мистериозните неща, авантюрист съм по душа. Възхищавам се на чистата детска любов и в момента черпя с пълни шепи от нея. Изразявам себе си чрез изкуство. Вдишвам любов – издишвам поезия и музика. Аз съм обикновен човек с необикновено въображение и много смели мечти. 

По темата

"Пееш или лъжеш" е шоу за…
За талантливи авантюристи.

Коя е най-голямата заблуда, която си оставяла в хората?
Че забравям. 

Пееш или се забавляваш?
Пея, за да забавлявам и се забавлявам много, докато пея.

Кой е най-забавният ти спомен от шоуто?
Цялото преживяване беше изпъстрено с много комични моменти. Екипът е страхотен, участниците са супер забавни, но има един момент, за който разказах на всички приятели и продължавам да се смея, като се сетя. И това е реакцията на коафьорите, забелязвайки необикновените ми уши. Помолих ги да ги скрием дискретно, но се оказа, че не чувам, ако ушите ми са прилепнали. Е това породи доста сълзи от смях. Шанс (усмихва се)

Коя е най-смешната лъжа, която си изричала?
Работя в детска градина и това предполага превъплъщението ми в различни роли. Всеки ден ми се налага да отговарям на безброй забавни въпроси. Лъжата от днешния ден е, че имам фабрика за бонбони в джоба. Любимата ми лъжа е, че летя с най-новия модел метла – удобна, лесно преносима – препоръчвам вместо МПС. 

Какво могат да очакват зрителите от новогодишния концерт на "Пееш или лъжеш"?
Вълшебна магия. Празнично настроение и много усмивки.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY