Не пропускайте новогодишния концерт на "Пееш или лъжеш" – на 31 декември от 20.00 ч. по NOVA

Ралица Соколинска ще бъде дуетната половинка на Маргарита Хранова в новогодишния концерт на забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш" по NOVA. Дамата от морската столица започва да пее още в детската градина, а в момента учи във Военноморското училище. Интересната й история се оказа истина, въпреки колебанията на Марги Хранова и Съвета на шоуто. В новогодишната нощ двете дами обещават да направят безкомпромисен дует, този път без капка съмнение.  
 
Представи се с няколко думи.
Аз съм изключително любознателен човек, това може би е и причината да се занимавам с много и различни неща. Позитивна, обичлива и, разбира се, много наивна (усмихва се). Обичам семейството и приятелите си, те са ми голяма опора. 

По темата

С какво се занимаваш в момента? С какво мечтаеш да се занимаваш?  
В момента главно съм се отдала на следването, студентка съм във ВВМУ "Никола Й. Вапцаров". Паралелно с това имам участия в най-различни събития, все пак музиката е вътре в мен.

Мечтая и вярвам, че един ден ще се занимавам с това, което ме прави най-щастлива – да бъда на голяма сцена, пеейки от сърце и душа.

"Пееш или лъжеш" е шоу за…
За хора, които обичат предизвикателства и носят артистичното в себе си, а някои и музикалното (усмихва се)

Коя е най-голямата заблуда, която си оставяла в хората?
Аз съм истински и открит човек. Единственото, за което се сещам, е, че масово хората ме мислят за гъркиня. Тъй като имам много силна връзка с Гърция, често пътувам до там, дори започнах да уча и говоря езика.

Пееш или се забавляваш?
Пеейки се забавлявам.

Кой е най-забавният ти спомен от шоуто?
Със сигурност не е само един. Тези няколко дни по време на снимките имах възможността да се запозная с прекрасни хора, впечатлена съм от професионализма и отношението им. С екипа на шоуто винаги е весело.

Коя е най-смешната лъжа, която си чувала или изричала?
След участието в "Пееш или лъжеш" се изписаха и изговориха много лъжи... Като например, че съм се познавала с Марги Хранова отпреди това. Но както казва един мой приятел – това е другата страна на монетата, така че трябва да се свиква.

Какво да очакват зрителите от новогодишния концерт на "Пееш или лъжеш"?
Аз самата нямам търпение да гледам новогодишния концерт, тъй като, повярвайте ми, ще има много смях, сълзи (от радост), красиви и коледни песни. Очаквайте неочакваното!

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY