Големият концерт на 31 декември от 20.00 ч. по NOVA ще представи участниците в нова светлина и ще изненада зрителите с емблематични български песни и забавни моменти

“Нека доброто настроение бъде неделима част от Новогодишната нощ, а “Пееш или лъжеш“ да внесе още усмивки и повод за забавление!“, пожелаха звездите на забавното музикално шоу, ден преди големия концерт на 31 декември от 20.00 ч. по NOVA.   

Снимки от подготовката на звездите за новогодишния концерт може да видите ТУК

По темата

“Смятам, че няма жена, която да пее лошо. Сигурен съм, че след подготовката Теодора Славчева ще се представи много по-добре в предстоящия концерт“, сподели Веселин Маринов пред камерата на "На Кафе", спокоен, че дуетната му половинка е репетирала с професионални насоки от Етиен Леви. Марги Хранова разкри, че най-важното умение за гост-звездите в “Пееш или лъжеш“ е ролята на психолог, който следи стойка, изражение и други ключови фактори за един истински изпълнител. “Игор Дамянов беше изключително освободен през цялото време, умееше да се слее в едно със сцената“, разказа Криско, допълвайки, че интуицията е щяла да го подлъже няколко пъти  в шоуто. Дилемата на звездите беше подкрепена и от вокала на Б.Т.Р. – Атанас Пенев, който призна, че в някои от кръговете заблудата е направила избора почти нeвъзможен. 

Участниците не скриха вълнението си от предстоящия голям концерт, разказвайки за наученото през изминалите седмици. “Подготовката беше изключително полезна! Надяваме се да внесем топлина и настроение. Обещаваме едно истинско шоу, в което да се забавляваме на сцената“, загатнаха дуетните партньори на Любо Киров, Люси Дяковска, Криско, Веселин Маринов, Атанас Пенев, Марги Хранова и Йорданка Христова, които ще посрещнат Новата година с незабравими български песни, празнични изненади и задължителния за шоуто хумор.

Не пропускайте специалния концерт на “Пееш или лъжеш“ тази събота, 31 декември, от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY