Не пропускайте новогодишния концерт на "Пееш или лъжеш" – на 31 декември от 20.00 ч. по NOVA

Актьор, пътешественик и човек, който обича музиката е краткото определение за Росен Белов, който успя да спечели Йорданка Христова в избора на дуетна половинка в “Пееш или лъжеш“. Професионалната актьорска игра помогна на Росен в успешната имитация на добър певец, убеждавайки примата на естрадата – Йорданка Христова, в нейния избор. Двамата ще се отправят към ново изпълнение в Новогодишната нощ, а преди това нека разберем малко повече за Росен и желанието му да участва в забавното музикално шоу по NOVA.

Представи се с няколко думи. 
Аз съм Росен Белов, на 41 години, актьор от театър “София“. Обожавам професията, племенника и приятелите си. Жадувам за нови предизвикателства. Не спирам да изненадвам себе си. Обожавам пътуванията, пътешествията, природата и кучетата. Театърът е моята страст, дом, семейство, а музиката е моето вдъхновение.

По темата

С какво се занимаваш в момента? С какво мечтаеш да се занимаваш?  
Винаги съм мечтал да се занимавам с театър и за щастие това и правя. Преди броени дни излезе премиерата в театър “София“ на "Малката морска сирена" и както се шегуват колегите и приятелите, които вече я гледаха, това е "Пееш или лъжеш", само че театрално представление. Мечтая един ден да мога да си позволя да обиколя света.

“Пееш или лъжеш“ е шоу за…
Хора с чувство за хумор, които да могат да носят на шеги и да имат ясна представа за възможностите си, както и за хората които обичат самоиронията.

Коя е най-голямата заблуда, която си оставял в хората? 
Тепърва предстои.

Пееш или се забавляваш? 
Забавлявам се, пеейки и пея, забавлявайки се. 

Кой е най-забавният ти спомен от шоуто? 
Цялото шоу беше забавно. Не мога да отделя само един момент. Беше ми много трудно да бъда сериозен и да не изразявам никакви емоции, както и да не реагирам на коментарите, които съветниците даваха. Имаше моменти, в които по актьорски прийом си прехапвах езика само и само да не избухна в смях. Спомням си доста моменти и не мисля, че ще ги забравя. Беше страхотно.  

Коя е най-смешната лъжа, която си чувал или изричал? 
Доста са, защото всяка вечер на сцената излизам да лъжа и когато играя в детски представления лъжите ми трябва да са много убедителни, за да повярват най-недоверчивите зрители - децата.

Какво могат да очакват зрителите от новогодишния концерт на “Пееш или лъжеш“?  
Нека очакват едно страхотно шоу с изненади, смях, усмивки и чудеса. Ако мога да повдигна малко завесата - някой е получил чудесен подарък от дядо Коледа. 

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY