Големият концерт ще представи участниците в нова светлина и ще изненада зрителите с емблематични български песни и забавни моменти

Сълзи от смях, незабравими емоции и музикални вълшебства ще бъдат в центъра на големия Новогодишен концерт на забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Вечерта ще бъде открита от изпълнение на Ненчо Балабанов и Мария Игнатова, които за момент ще оставят ролята на водещи, за да се впуснат в забавно музикално изпълнение. Звездните дуети ще покажат неподозирана страна от своя потенциал, а един от участниците дори ще изненада с нови вокални възможности. Специални гости на Съвета, който ще окуражава новите дуети, ще бъдат водещата на “На Кафе“ – Гала, и продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

“Нека доброто настроение бъде неделима част от Новогодишната нощ, а “Пееш или лъжеш“ да внесе още усмивки и повод за забавление!“, пожелаха звездите на забавното музикално шоу ден преди големия концерт.   

Представянията ще включат липсинк на култови парчета, а кулминацията на вечерта ще изпълни ефира с емблематични български песни в дуетните изпълнения на Любо Киров, Люси Дяковска, Криско, Атанас Пенев, Веселин Маринов, Маргарита Хранова и Йорданка Христова и техните избраници в "Пееш или лъжеш“.

Какви ще са големите изненади в Новогодишната нощ? Кои ще бъдат най-оригиналните парчета и как ще се представят най-новите звезди дуети на голямата сцена?  Зрителите ще видят на тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY