Телевизионни канали и богата гама от уебсайтове в Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп е водеща медийна компания в България. Медийната група обединява каналите NOVA, DIEMA, DIEMA FAMILY, KINONOVA, спортните канали DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и TRACE SPORT STARS, част от спортния пакет DIEMA EXTRA, както и NOVA SPORT. Нова Броудкастинг Груп представя разнообразно портфолио от телевизионни канали и богата гама от уебсайтове и мултимедийни платформи, като по този начин предлага на своите зрители и партньори неограничен микс от информационни и развлекателни възможности.

NOVA

NOVA е медията на динамичния, модерен и отговорен човек, който обича да се забавлява, но едновременно с това търси обективната и независима гледна точка. Програмната схема е естествено отражение на нейната съвременна и активна позиция. NOVA предлага на своите зрители силна и независима публицистика, утвърдени световни формати и авторски продукции, както и селекция от хитови сериали и най-добрите филмови заглавия.

 

DIEMA

DIEMA е изборът на истинските мъже. Следвайки техния енергичен характер, каналът предлага микс от хитови екшън филми и сериали, заредени с много адреналин и динамика, както и висококачествен футбол.

 

DIEMA FAMILY

DIEMA FAMILY е каналът на вълнуващите романтични истории. Поредицата от теленовели, хитови турски и немски сериали и романтични филмови заглавия превръща DIEMA FAMILY в предпочитан избор не само на женската аудитория, но и на цялото семейство.

 

KINONOVA

KINONOVA е мястото, където се срещат верните киномани. Чрез селекцията от хитови продукции, популярни сериали, световни филмови заглавия и кампании за ценители каналът подарява вълнуващи кино изживявания. Традиционните кампании "Треска за Оскари" и отличеният с Effie "Великият понеделник" са запазена марка за медията и отражение на нейния киномански дух.

 

DIEMA EXTRA

Спортният пакет DIEMA EXTRA включва спортните канали DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и TRACE SPORT STARS. Абонатите на  DIEMA EXTRA имат възможност да следят на живо разнообразно спортно съдържание и много премиум събития – футбол, волейбол, баскетбол, тенис, бокс, Формула 1.

 

Nova.bg

Уебсайтът Nova.bg предлага най-актуалното от ефира на NOVA и всичко, което трябва да знаете за програмата на телевизията. В сайта своето място намират ексклузивни видео материали, както и видео новини от страната и света. Решен в модерен и иновативен дизайн, сайтът предлага лесна и удобна навигация сред предаванията на NOVA и полезни и любопитни новини около тях и лицата им.

 

NOVA PLAY

NOVA PLAY е първата безплатна онлайн платформа, която дава възможност на зрителите да гледат всички новини и актуални предавания, шоупрограми и избрани сериали онлайн и в удобно за тях време. Съдържанието в NOVA PLAY отразява стремежа на медията да предлага на своите потребители новаторски и иновативни решения и проекти, насочени към младата и активна аудитория и подходящи за съвременните платформи и устройства.

 

На 22 септември 2015 г. радио NOVA NEWS започва да звучи в българския ефир като съвместен проект на водещата медийна група в България – Нова Броудкастинг Груп и най-голямата радио група в страната. Радио NOVA NEWS предлага новини на всеки кръгъл час и излъчване на живо на сутрешния блок на NOVA - "Здравей, България", както и публицистичните предавания "Събуди се", "Комбина" и "Часът на Милен Цветков". Всеки петък следобед слушателите споделят мнението си по актуалните теми в шоуто "Петък в пет" с Милен Цветков и Даниел Петканов.

 

От юни 2016 г. телевизионните канали в портфолиото на Нова Броудкастинг Груп се изписват по следния начин: 
NOVA
DIEMA
DIEMA FAMILY
KINONOVA
DIEMA EXTRA
DIEMA SPORT
DIEMA SPORT 2
TRACE SPORT STARS 
NOVA SPORT
NOVA PLAY