Гледайте предаването в събота от 19.30 ч. по NOVA

Национална лотария сбъдна мечтата за нова кола на Драгомир Костов от Харманли с играта "На крачка от късмета" в предаването тази събота по NOVA. "За колата бях дошъл, мечтата ми се сбъдна", каза късметлията, който беше в студиото заедно със своята съпруга. Билетът, който му осигури участие, е "Кеш х 50". 

Сейфовете на Национална лотария отвориха вратите си за късметлийките Вероника Петрова от село Зверино и Йорданка Кузманова от София. Билет "Карибско съкровище" осигури участие на Вероника. Йорданка беше в студиото благодарение на любимата си игра "Големият джакпот", от която миналата година спечели 6 000 лева. Едно познато число не и достигна за рекордния джакпот в играта.

Вероника Петрова спечели 24 000 лева от играта "Сейфове", а Йорданка си тръгна с утешителни печалби от 1 000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет "Коледен календар".

Пролет Хараланова от Троян спечели 40 000 лева и бонус печалба петдневна екскурзия за двама до Барселона от "Мега джакпот". 54-годишната късметлийка е мечтала за екскурзия, на която да си почине от натовареното ежедневие. Билетът, който я доведе в студиото и сбъдна мечтите ѝ, е "Лото +".

Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.