Вижте кои късметлии получиха чекове в студиото

Предаването Национална лотария раздаде печалби за 1 188 201 лева тази събота по NOVA. 35 късметлии повишиха жизнения си стандарт благодарение на билетите и Лото игрите.

С най-голяма печалба се отличи щастливецът Калоян Костов от Добрич. Водещите Рая Пакова и Захари Бахаров му връчиха чек за 250 000 лева от билет "Мега Пакет". Късметлийката Любка Нацкова от Перник пък грабна чек за сумата от 200 000 лева. За нейното отлично финансово положение се погрижи билет "Американско бинго".

Допълнителни печалби от 100 000 лева от играта "Големият джакпот" спечелиха Ивайло Русев от Русе и Пламен Янкулов от Бобов дол.

Билет "Златните пирамиди 4" позлати с по 50 000 лева щастливците Динко Тотев от Варна и Станимир Атанасов от Силистра. "Супер Лото +" зарадва с 50 000 лева Гергана Димитрова от Пловдив, а "Лото +" донесе същата сума на Сийка Вощинарова от Сандански.

Емил Маринов от Козлодуй откри 13 думи в билет "Кеш кръстословици" и на момента забогатя с 50 000 лева от Национална лотария. Билет "Златната мина" пък донесе 20 000 лева на Диян Статев от село Порой, а 10 000 лева на Венелина Иванова от Стара Загора. Печалби от 10 000 лева ще харчат Росица Йорданова от Кърджали от билет "Коледен календар", Ася Димитрова от село Вакарел от билет "Златната 7", Хасан Алиосман от Кърджали от "Лото +", Севдалина Страхилова от село Панчарево от билет "Кеш кръстословици" и Никола Николов от Смолян от "Супер Лото +".

Играта "Големият джакпот" зарадва с печалби поредните 10 късметлии, които са били на крачка от рекордния джакпот. Чекове за суми от 6 000 лева грабнаха Димитър Петров и Александър Ненков от София, Диана Москова от Велико Търново, Иван Колевичин от Разлог, Радко Чорбаджийски от Бургас, Нели Папазова от Русе, Йордан Пенев от Самоков, Даниела Цветкова от Плевен и Евгени Кануров от Златоград. Печалба от 5 000 лева от играта си спечели Стефанка Иванова от Русе.

Билет "Супер Лото +" изненада с печалби от 5 000 лева късметлиите Николай Генчев от Добрич и Юлиян Димитров от Перник, а "Лото +" донесе същата сума на Небия Зюлкяр от село Сливак. Павел Станков от Перник и Елена Иванова от Шумен откриха по 11 думи в билет "Кеш кръстословици" и си спечелиха печалби от 5 000 лева. Същата сума ще харчат и късметлиите Иван Пенчев от София от билет "Карибско съкровище", Иван Хапев от село Градец от "Златната 7", Цонко Цонков от Шабла от билет "Златните Пирамиди 4" и Христо Велчев от Козлодуй от "Американско бинго".

Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.