Не пропускайте сериала "Черният списък" от днес – всяка делнична вечер от 21.00 ч. само по NOVA

В премиерния трети сезон на хитовия сериал "Черният списък" Елизабет "Лиз" Кийн и Реймънд "Ред" Редингтън отново се сблъскват със серия предизвикателства и смъртни опасности. Зрителите могат да следят епизодите на поредицата от тази вечер – всеки делничен ден от 21.00 ч. по NOVA. 

След като в края на втори сезон Лиз научи нови факти за миналото си, тя вече е наясно защо Ред винаги ѝ се притичва на помощ. Когато е набедена за убийството на важен член от политическия живот в Америка, тя опитва да избяга със съдействието на Ред.

По темата

Бягството от ФБР се оказва изключително сложна задача, защото имената на Ред и Лиз оглавяват списъка с десетте най-търсени бегълци.

Докато тя използва връзката на майка си с КГБ, за да намери убежище в Руското посолство, Ред се свързва със сенчестите си контакти от подземния свят. Той е готов на всичко, за да измъкне себе си и Лиз от преследвачите, като се доверява на експерта в социалните мрежи Бо Чанг. Той трябва да се погрижи за публикуването на серия фалшиви показания в социалните мрежи, които да заблудят ФБР с няколко неуспешни проверки из целия град.

Лиз и Ред се разделят, за да увеличат шансовете си за измъкване, а впоследствие Реслър пренасочва агентите си, тъй като подозира опита за конспирация. Дали двамата бегълци ще се измъкнат от сложната ситуация, в която са се забъркали и с какви нови трудности ще се сблъскат в търсенето на свобода? 

Не пропускайте изпълнения с екшън и непредсказуеми обрати трети сезон на сериала "Черният списък" от днес – всяка делнична вечер от 21.00 ч. само по NOVA.