Форумът MySuccess.bg 2017 – Аз и бизнесът! събира студенти и предприемачи на едно място

Мениджърите на някои от водещите компании у нас ще се консултират с млади специалисти за преодоляването на реални бизнес предизвикателства по време на форума MySuccess.bg 2017 – Аз и бизнесът!, който ще се проведе на 23 февруари в Университета за национално и световно стопанство в София.

Дали липсата на подготвени кадри през последните години мотивира бизнесмените да погледнат и към студентската скамейка, или младите хора могат да бъдат наистина ценен актив за всяка компания, участниците в събитието ще научат от Христо Христов, изпълнителен директор на Нетинфо, както и от други ключови български мениджъри от банковия и IT сектора у нас. 

Те ще разкажат с какво са допринесли за успеха на фирмите, които управляват, как са изградили своята кариера и какви знания и умения са им били необходими. Лекторите ще потърсят мнението на студентите и за бъдещото развитие на компаниите си, както и за повишаване ефективността на бизнес процесите в тях.

Втората практическа част от форума ще бъде посветена на практически уъркшопи по зададени индивидуални теми от всяка от компаниите, презентирали се в първата част на форума. Участниците ще решават различни бизнес казуси и ще работят в малки екипи, като след определеното време за работа ще имат възможност да презентират разработеното от всяка група студенти пред цялата аудитория и менторите от всяка компаниите.

По време на събитието студентите ще се срещнат и разговарят с HR специалисти на различни компании за възможностите за успешно кандидатстване за стаж и работа.

Това е седмото издание на форума, а в него традиционно участие взимат студенти от 3 и 4 курс в специалностите управление, финанси, маркетинг и IT.