Потребителите могат да се насладят на специални видео епизоди, посветени на любовта

В седмицата на любовта продуцентите от 7Talents са подготвили специални видеа, които ще зарадват потребителите на уебсайта за видео забавление Vbox7.com. Епизоди на любовна тематика ще има в някои от най-хитовите поредици на 7Talents – "Не така, брат!", "Didi’s kitchen", "Natali’s beauty", "Дръж ми пуканките" и други. 

Някои от специалните епизоди вече са онлайн, а други предстои да бъдат разкрити в следващите дни. В поредицата за красота и лайфстайл "Natali’s beauty" ще откриете интересни малки тайни как да се подготвите за вълнуваща любовна среща. Наталия от "Natali’s beauty" разказва какъв грим, парфюм и дреха да изберем за срещата с любимия.
  
Наталия може да видите и в кулинарната поредица "Didi’s kitchen". Тя ще гостува на Диди и двете ще покажат как да приготвите перфектната вечеря за Свети Валентин, дори и да не разполагате с много време. 

Героите от "Не така, брат!" също са подготвили специално видео за всички влюбени фенове. В поредицата за кино култура "Дръж ми пуканките" потребителите могат да научат повече за хитовия филм "50 нюанса по-тъмно".

Поредицата за "направи си сам" неща – "Handmade", ще даде креативни идеи за поднасяне на храна, с които да изненадаме любимия на празника. В своето видео Мона от "Секс лафче" разказва за това какво биха искали мъжете и жените за празника. А в "Top of the tops", каналът за най-различни класации, ще видите предложения за 10 от най-популярните романтични филми, посветени на любовта, които бихте могли да гледате със своята половинка. Сред тях са "Тетрадката", "Хубава жена", "Ваканцията" и други.

Освен в уебсайта, всички специални любовни епизоди може да следите и във Viber чата на Vbox7.com