Гледайте “Куче футболист: Еврокупата” днес от 12.50 ч. и “Кейт и Леополд” от 14.40 ч. по NOVA

Необикновени герои и забавни приключения очакват зрителите във филмите в съботния следобед по NOVA. От 12.50 ч. един домашен любимец с невероятни спортни заложби ще промени съдбата на едно градче в семейната комедия “Куче футболист: Еврокупата”. Филмът е продължение на хитовата лента от 1999 година. Втората част разказва историята на малко момче, което губи майка си след трагичен инцидент и това го принуждава да заживее с отчуждения си баща. В новия си дом детето изгражда необикновено приятелство с куче, което има невероятната способност да играе футбол. Накрая бащата, синът и кучето обединяват усилия, за да стигнат до победа, нужна на градчето, в което живеят.  

Хю Джакман също е необикновен герой, който ще обърка живота на  Мег Райън в номинираната за две награди “Златен глобус” и един “Оскар” романтична комедия “Кейт и Леополд” днес от 14.40 ч. по NOVA. Филмът на режисьора Джеймс Манголд е ексцентрична романтична комедия за една нестандартна двойка – херцог от 19-ти век (Хю Джакман) и съвременна жена (Мег Райън). Когато, пътувайки във времето, херцог Леополд се озовава от 1876 година в 2001 година в Ню Йорк, се оказва, че има ужасно много неща, които трябва да наваксва. Докато бизнес дамата Кейт го запознава с града и живота в 21-ви век двамата разбират, че имат романтични чувства един към друг, независимо от различията помежду си.

Не пропускайте развръзките в комедиите  “Куче футболист: Еврокупата” днес от 12.50 ч. и “Кейт и Леополд” от 14.40 ч. по NOVA.