Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

На Велика събота Национална лотария изненада участниците в играта “На крачка от късмета“ с още един страхотен автомобил Citroen Elysee. Така в навечерието на великденските празници две късметлийки се сдобиха с комфортни нови автомобили от щедрото шоу. Техните имена са Десислава Величкова от град Рудозем, Теменужка Алексиева от град Велико Търново.

“Очаквах, че ще спечеля, но не знаех какво“, каза Десислава. Тя сподели, че винаги е имала усещане, че ще спечели голяма печалба. Участие в шоуто ѝ осигури билет “Кеш х 20“. Теменужка Алексиева се сдоби с втората кола в играта в навечерието на Великден. Късметлийска за нея бе квитанция от играта Лото 5/35 “Златната топка“, която ѝ резервира място в щедрото шоу.

Маргарита Кулева от град Бургас пък ще посрещне Великден с впечaтляваща печалба от 75 000 лева от играта “Сейфове“. В навeчерието на светлия празник Национална лотария повиши празничното ѝ настроение и трайно стабилизира финансовото ѝ положение.

“Не съм очаквала такъв Великден. Не очаквах нещата да се развият така. Много се радвам“, каза щастливката, която ще може да сбъдне мечтата си за покупка на собствено жилище.Участие в шоуто й осигури щедрият билет “Супер Лото +“. Специално за великденските празници трите символа “Х“ в сейфовете на Национална лотария носеха бонус печалби за участниците. Страхотните награди бяха скрити в шарените великденски яйца на Национална лотария. 

Големият победител в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ на Велика събота е късметлийката Валерия Богословова от град Радомир. Тя спечели 15 000 лева и 5-дневна екскурзия за двама в Рим. Валерия беше в студиото на шоуто благодарение на билет „Лото +“.  

Не пропускайте предаването на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.