Онлайн потребителите могат да гледат един от най-очакваните боксови мачове и още спортни събития на специална цена

Gong Play е приготвил специално предложение за онлайн потребителите и феновете на спорта, а повод за това е едно от най-интересните спортни събития този месец – боксовият мач Кубрат Пулев - Кевин Джонсън.

По темата

Ексклузивната оферта на Gong Play предлага на потребителите да гледат срещата на 28 април и на живо в платформата, като заплатят цена за едно спортно събитие от 4,50 лева. Плащането може да бъде направено чрез ePay, с карта или Transcard. Зрелищният двубой между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън на 28 април в зала "Арена Армеец" в София ще бъде излъчен и по спортния канал DIEMA SPORT 2, част от пакета DIEMA EXTRA.

Междувременно две спортни събития в Gong Play, които могат да включват и битката Кубрат Пулев - Кевин Джонсън, могат да се гледат на живо онлайн от компютър, таблет и телефон до края на април срещу 6,90 лева, ако плащането бъде направено с DCB (таксуване през сметката на мобилния телефон). Очакваната среща може да бъде гледана и при сключване на едномесечен, тримесечен или годишен абонамент за Gong Play.

Платформата Gong Play дава достъп до едни от най-гледаните спортни събития – Първа професионална лига, Купата на България, Английски футбол, Френско футболно първенство - Лига 1, Испания Лига Ендеса, NBA, Формула 1, Боксови гала вечери и още.

Актуалните абонаменти планове потребителите могат да открият на адрес:  Play.gong.bg/plans.