Гледайте фентъзи трилъра от 22.20 ч. по NOVA

Никълъс Кейдж се превъплъщава в един от най-известните герои в комиксите на Marvel във фентъзи трилъра “Призрачен ездач” тази вечер от 22.20 ч. по NOVA.  Холивудската звезда споделя, че според него историята за адския моторист  “е една от най-оригиналните митологии в света на комиксите". Затова не се колебае да се впусне в това главозамайващо приключение под режисурата на Марк Стивън Джонсън, който превръща историята в истински “свръхестествен уестърн”.

Никълъс Кейдж  влиза в ролята на Джони Блейз, който сключва сделка с дявола, за да спаси хората, които обича най-много – баща си и любимата от детството си Роксан (Ева Мендес). В замяна той дава най-скъпото, което има – душата си. През деня той забавлява публиката със зрелищни каскади с мотор, а през нощта се превръща в призрачен ездач, чиято съдба е да се прибира дълговете на Сатаната.

Ще успее ли Джони Блейз да се освободи от своето проклятие? Не пропускайте развръзката във фентъзи трилъра “Призрачен ездач” тази вечер от 22.20 ч. по NOVA.