Не пропускайте встъпването в длъжност на новата двойка водещи в шоуто в понеделник от 23.00 ч. по NOVA

Мария Игнатова и Румен Угрински поемат щафетата като водещи на едно от любимите забавни предавания на зрителите - “Господари на ефира”, от 1 май по NOVA. Малин Кръстев и Ненчо Балабанов обявиха в последното предаване за месец април, че се оттеглят на заслужена почивка за този сезон.

Междувременно Мария Игнатова и Димитър Рачков направиха изявление по повод поредната вълна от фалшиви новини в някои медии, което гласи: 

“От 10 години тихо и кротко понасяме терора на българската "преса", без да предприемаме, може би грешно, никакви мерки. Винаги сме се опитвали да не натрапваме личните си отношения, не присъстваме в социалните мрежи, не се постваме, не се тагваме, не споделяме личните си моменти и въпреки това периодично и редовно бяхме разделяни, събирани, забременели, абортирали, тайно женени, във връзки с познати и непознати, обиждани и обвинявани. За тези години си дадохме сметка, че няма никакво значение какво ще кажем, къде ще го кажем и как. С цялото ни уважение към журналистите, които съвестно си вършат работата, ние решихме, че нашите отношения ще ги запазим за нас и нашите семейства. Не очакваме чудеса от хора, които си изкарват прехраната с лъжи и клевети. На всички останали благодарим за разбирането“.

Не пропускайте поемането на поста от новите водещи Мария Игнатова и Румен Угрински в “Господари на ефира” от 1 май, понеделник, от 23.00 ч. по NOVA.