Башар Рахал и Надя и Иван от "Не така, брат!" в оспорвана битка в най-родолюбивото предаване – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

"Аз обичам България" посреща Гергьовден с истински празничен спектакъл – тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. Трима именици ще се състезават в благородното съревнование, посветено на родината и обичания пролетен празник.

В строената за армейския парад рота на Андрей Слабаков позицията на втори капитан поема царят на комедията – актьорът Георги Мамалев. Вторият именик в отбора е чаровната създателка на "Пощенска кутия за приказки" – писателката Гери Турийска. Групата допълва звездата от уеб тийн сериала "Не така, брат!" синеокият Иван Тишев. Само преди седмици той се сгоди за приятелката си – певицата Надя Петрова, с която си партнират и в сериала. Точно тя ще защитава честта на младото поколение в отбора на Иван Ласкин. В деня преди парада на Българската армия в редиците на Ласкин застават също актьорът със сериозно присъствие в Холивуд и звезда на сцената на "Като две капки вода" Башар Рахал, както и моделът Гери Дончева, която също празнува имен ден.

С тези отбори битката преди Гергьовден обещава да е паметна. Бъдещите Иван и Надя Тишеви ще се състезават един срещу друг в опит да преминат от единия до другия край на картата на България, следвайки тежките правила на туистъра в играта "Земя като една човешка длан". Комедийната стихия на Георги Мамалев ще се развихри с пълна силна в "Нарисувай това" и ще се окаже решаваща за изхода на финалния двубой. А решителната самолетна битка на капитаните ще отговори на въпроса кой ще спечели 10-тия гергьовски трофей в петия сезон на предаването.

Не пропускайте "Аз обичам България" днес, 5 май, от 21.00 ч. по NOVA.

Интересни новини, игри и изненади, свързани с предаването, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook. Целите епизоди гледайте в NOVA PLAY

 

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си