В щедрото шоу на 20 май бяха раздадени печалби за 1 168 602 лева

Христо Георгиев от град Велико Търново спечели първата TOП печалба от 500 000 лева от билет “Американскo бинго 2“ на Национална лотария. Щастливецът работи като сервитьор.

“Чувствам се голям късметлия“, каза Христо. Той получи чек за внушителната сума в шоуто на Национална лотария на 20 май по NOVA. Рая Пакова и Захари Бахаров връчиха чекове за разкошни печалби на още 23-ма щастливци, превърнали късмета си с в пари благодарение на щедрите игри на Национална лотария. В щедрото шоу бяха раздадени печалби за 1 168 602 лева.

80-годишният софиянец Васил Чернев си спечели страхотната сума от 200 000 лева от билет “Златната мина“ на Национална лотария. Със 100 000 лева от билет “Златни пирамиди за милиони“ забогатя Джeмал Бабечки от село Рибново. Чекове за печалби от 50 000 лева грабнаха Митко Иванов от село Згориград от билет “Златните пирамиди 4“ и Сейди Чаушев от село Абланица от билет “Супер Лото +“.

Билет “Лото +“ донесе 20 000 лева на Адам Танков от град Баня, 10 000 лева на Валя Георгиева от град София, а печалба от 5000 лева на Мариан Стоев от село Кокаляне.

Чекове за печалби от 10 000 лева получиха Гюлка Данкова от град Радомир от билет “Двойни печалби“, Петьо Деянов от град Пазарджик от играта „Лото Спорт“, Емил Димитров от град София от билет “Супер Лото +“ и Елена Гавазова от град Варна от играта Лото 5/35 “Златната топка“.

Нора Кирилова от град Кресна, Марин Иванов от град Хасково, Димчо Димов от град Димитровград и Али Барбов от село Устина познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и грабнаха чекове за печалби от 5000 лева. Билет “Американско бинго 2“ донесе по 5000 лева на късметлиите  Митко Димитров от град Белово и Васил Василев от град Димитровград.

С печалби от 5000 лева могат да се похвалят и Ваня Видева от град Стара Загора от билет “Кеш х 10“, Снежина Владимирова       от Търговище от билет “Под прикритие“, Станислав Станков от Перник от билет “Ново Бинго“, Минка Петрова от Раднево от “Кеш кръстословици“, Ивайло Юруков от село Боголин от билет “Супер Лото +“, и Любен Петров от Търговище от “Златната 7“.

Вие може да сте следващият участник, който ще стане част от дългия списък с късметлии на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.