Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Щастливката Диана Каракушева от град Исперих се сдоби с чисто новия Citroen Elysee от  играта “На крачка от късмета” в шоуто на Национална лотария на 20 май по NOVA. 

“Имах предчувствие, че ще спечеля колата“, каза голямата късметлийка, когато се разположи удобно в комфортната си придобивка. Захари Бахаров и Рая Пакова изпратиха опонентите ѝ Тодор и Борислав с утешителни печалби. Те получиха по 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “3 000 000 JACKPOT”.

Диана е директор на детска градина. Омъжена е и има две деца. Купува билети, за да си пробва късмета, но не е вярвала, че ще бъде избрана да играе в предаването и че ще спечели. Тя участва в шоуто благодарение на играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“.

Щедрите “Сейфове” в шоуто на Национална лотария пък бяха под надзора на късметлиите Стойка Христоскова от Пазарджик и Кирил Димитров от София. Стойка участва в играта благодарение на билет “Златната 7“, а за Кирил късметлийска бе квитанция от играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Стойка излезе победител от играта, като успя да утрои печалбата си до  72 000 лева, а опонентът ѝ Кирил си тръгна с 5500 лева.

34-годишната късметлийка работи като технически изпълнител в издателство на учебници. Омъжена е и има две деца. Мечтае да им осигури добро образование. Стойка разказа, че баща й е голям фен на Национална лотария и купува билети всеки ден, а тя ги регистрира. Затова късметът е общ. В студиото я придружаваше нейният съпруг.

Стоян Славов от Димитровград изтегли най-голямото число в предварителната игра на “МЕГА ДЖАКПОТ“ и получи шанс да изпробва късмета си за печалба за цял живот от 2 400 000 лева. Конкурентите му Валентина Георгиева от София, Павел Димитров от Варна, Петя Славова от Бургас и Снежана Илиева от село Самораново си тръгнаха със суми от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “3 000 000 JACKPOT”.

Стоян пък спечели 25 000 лева и се оттегли от играта. Щастливецът грабна разкошната печалба благодарение на билет “Печалба за цял живот“, който му осигури участие в шоуто. Стоян мечтае да отиде на пътешествие със съпругата си. В студиото му стискаше палци негов приятел.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в студиото на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.