Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Нови предизвикателства ще изправят Асен, Митко и Найден пред трудни решения, за да запазят връзките с най-любимите си хора в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA Асен ще разбере една дълбоко крита тайна от майка му, която ще го изуми и ще промени представите за неговото семейство. Каква крие майката на Асен и как ще се отрази на живота му?

Митко отново се изправя пред парични проблеми, но е твърдо решен да спечели пари за луксозна почивка и да зарадва Стефи. За да осъществи своя замисъл чаровният свиленградчанин започва нов бизнес, в който привлича и Коко. Какво е тяхоното начинание и ще има ли успех?

Аглика изпитва съмнения, че е бременна и обвинява Найден, че е бил безотговорен и не я е пазил, което ще се отрази на кариерата ѝ. Дали гимнастичката има основание за своите тревоги, или подозренията ѝ са безпочвени?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.