Гледайте щедрото шоуто и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Тримата избраници в играта “На крачка от късмета” на Национална лотария на 10 юни бяха Добромир Марков от Димитровград, Галя Рангелова от село Ясно поле и Емил Станев от Варна. Големият победител, който си тръгна от играта с чисто нов френски автомобил Citroen Elysee, се оказа Галя. Добромир и Емил си тръгнаха от играта с утешителни печалби. Те получиха по 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “Златните пирамиди за милиони”.

Галя участва в предаването благодарение на билет “Двойни печалби“. Голямата късметлийка се развълнува много от спечелената награда и сподели, че се чувства страхотно. 44-годишната победителка, която ще привлича погледите с нова кола, работи в транспортна фирма. Любимият ѝ билет е “Кеш кръстословици“.

Даниела Добрева от Шумен и Цветелина Михайлова от София пък се бориха за максимална печалба от 84 000 лева в играта “Сейфове“. И двете дами бяха в шоуто на Национална лотария по NOVA благодарение на билет “Перфектният подарък“. Даниела си тръгна от студиото със сумата от 9500 лева, а Цветелина получи шанс да утрои печалбата си, а на финала си тръгна с 9000 лева.

Шанс да играе за „МЕГА ДЖАКПОТ“, достигащ 2 МИЛИОНА и 400 хиляди лева, в шоуто Национална лотария на 10 юни по NOVA получи късметлията Цветелин Димитров от Русе. В надпреварата за милионите участваха и Йорданка Маринова от град Алфатар, Илия Лилов от София, Емилия Михайлова от Радомир и Василка Василева от Пловдив. Те също си тръгнаха с печалби. Участниците получиха суми от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “Златните пирамиди за милиони”.

Цветелин успя да натрупа печалба от 12 500 лева. 32-годишният късметлия участва в шоуто благодарение на билет “Карибско съкровище“. Цветелин е юрист по образование, но в момента е безработен.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в игрите в шоуто на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.