Хитовата поредица стартира на 24 юни, събота, от 16.00 ч. в ефриа на канала

“Където някога е горял огън, пак ще гори”. Правотата на тази поговорка ще докаже премиерният полски  сериал “Магда”, който стартира на 24 юни, събота, от 16.00 ч. по DIEMA FAMILY. В хитовата поредица зрителите ще видят звездата Павел Малашински в ново амплоа.  Популярният полски актьор спечели сърцата на публиката с ролята си доктор Макс Келер в друга обичана поредица - “Медици”, но сега ще смени лекарската престилка с адвокатска тога.

В “Магда” Павел Малашински влиза в ролята на юриста Пьотр Кожецки, който по време на следването си е имал чувства към своята красива състудентка Магда Милович, в чиито образ се превъплъщава известната полска актриса Йоанна Броджик. Въпреки че между двамата има силна химия, пътищата им се разделят. Години по-късно Магда е вече успешен адвокат, а Пьотр е посветил живота си да помага за кариерното развитие на жена си. Усилията му обаче не са оценени и скоро той се озовава в съдебната зала като страна по собственото си бракоразводно дело. Дали по ирония на съдбата или като пръст на провидението адвокат на неговата съпруга се оказва Магда.

Старите чувства между Магда и Пьотр отново пламват, но също така изплуват и старите пречки във взаимоотношенията им - техните независими характери, вроденият им инат, а сега се добавя  и житейският има опит. И двамата са емоционално ранени и не винаги успяват да се справят с това. В допълнение  и двамата обожават да  държат на своето.

“Магда” е разказ за връзките между хората, за търсенето на близост, приятелство и любов. А също така за отговорността, която носим за най-близкия ни любим човек. Отговорност, за която Лисицата е разказвала на Малкия Принц. Сериалът показва също така широка панорама от социални въпроси, образи и проблеми, понякога смешни, понякога сериозни, но винаги разказвани със симпатия и разбиране. Историята на поредицата и страхотната актьорска игра на двамата изпълнители в главните роли - Йоанна Броджик и Павел Малашински, превръща “Магда” в един от най-популярните полски сериали, отличен със “Златна телевизионна камера” на полските телевизионни награди благодарение на подкрепата на милионите си фенове.

Не пропускайте завладяващата история в премиерния сериал “Магда” от 24 юни, събота, от 16.00 ч. по DIEMA FAMILY.