Не пропускайте предаването и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Слави Миланов от град София спечели чисто новия Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета“. Билетът “Супер Лото +” му осигури участие в шоуто на Национална лотария на 24 юни по NOVA. 43-годишният късметлия работи като контрольор.

“Чудесно се чувствам“, каза Слави, когато се настани в страхотната си нова кола. Късметлията сподели радостта от голямата печалба със своя баща, който го придружаваше в шоуто. За прекрасния автомобил се бориха и Мария Енчева от село Панаретовци, и Мария Станчева от град Варна, която вече е печелила от Национална лотария. Късметлийката се похвали с печалба от 20 000 лева от играта “Лото 5/35 “Златната топка“. Двете съименнички  си тръгнаха от шоуто с утешителни суми от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “Златните пирамиди за милиони”.

Щастливката Марияна Георгиева от град Твърдица пък победи в играта “Сейфове“ и имаше шанс да напълни банковата си сметка с максималната печалба от 84 000 лева.  Марияна беше на щедрата сцена на Национална лотария благодарение на билет “Супер Лото +“. Късметлийски за опонента ѝ Христо Пушкаров от град Етрополе беше билет “Лото +“. Христо напусна играта с 4500 лева, а Марияна си тръгна от шоуто със сумата от 28 000 лева. Тя сподели, че ще сбъдне мечтата си да отиде на почивка в Дубай. Част от парите ще инвестира в бизнеса си. Късметлийката е на  36 години и е животновъд. Марияна разказа, че само преди два месеца отново е печелила от Национална лотария. Тогава късметът ѝ се е усмихнал с печалба от 1000 лева от билет “Кеш кръстословици“.  

Големият победител в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ в шоуто на 24 юни по NOVA е късметлийката Ценка Стоянова от град Берковица. Тя изтегли най-голямото число в предварителната игра 41 и имаше шанс да играе за впечатляващия джакпот от 2 400 000 лева. Късметлийката се похвали с печалба от 10 000 лева от билет “Златната 7“, която е инвестирала в покупката на апартамент. Сега щастливката беше в студиото благодарение на билет “Карибско съкровище“.

Опонентите ѝ Стоянка Димитрова от село Плодовитово, Димитър Арангелов от София, Мирослав Райчев от Бургас и Тихомир Терзиев от Русе получиха утешителни суми от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “Златните пирамиди за милиони”.

Ценка натрупа 40 000 лева, с които предпочете да си тръгне от шоуто. Късметлийката успя да си спечели и страхотна бонус печалба – 5-дневна почивка за двама в Рим. Ценка е на 49 години и работи като касиер в Български пощи. Омъжена е и има двама сина. Късметлийката сподели, че участва в Национална лотария от самото начало, защото й е приятно.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в предаването на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.