В рамките на кампанията "Великият понеделник" киноманите избират кой филм да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA

Битката за ефира и "Великият понеделник" покоряват KINO NOVA днес, 26 юни, когато започва пети сезон на най-демократичната телевизионна кампания. В "Сблъсък на титани" се превръща любимата на всички киномани кампания, която продължава десет седмици. Зрителите имат възможност да избират филма на седмицата до следващия понеделник, като ги очакват и страхотни награди.

Сред първите пет предложения в "Сблъсъка на титаните" по KINO NOVA е романтичната комедия "Колкото, толкова", с която Хелън Хънт и Джак Никълсън печелят "Оскар" за Най-добра актриса и Най-добър актьор. Зрителите могат да изберат да гледат още приключенската екшън-фантастика "Трансформърс: Отмъщението" и екшън-фантастиката "Невероятният Спайдърмен". В първата седмица на кампанията на великата арена излизат също режисираната от Стивън Спилбърг драма "Боен кон" – с номинация за две награди "Златен глобус" и шест статуетки "Оскар", както и екшън драмата "Бойна кръв" с участието на Ник Нолти, Том Харди и Джоел Едгертън. 

Феновете могат да избират своя фаворит на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 3 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Седмичните награди за най-запалените киномани са тениски с уникален дизайн, а в края на кампанията петима късметлии имат възможност да спечелят кино кресло. 

ТУК можете да изберете победител във "Великият понеделник".

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA