Продукцията се реализира с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и ще се разпространява в киносалоните от “Лента” в началото на 2018 г.

Стартират снимките на "Привличане" - още един нов български филм, който ще зарадва любителите на родното кино. В центъра на сюжета е завладяваща история за успеха, амбициите и любовта, разкриваща много актуални и общочовешки теми, които вълнуват всички поколения, а изключителната танцова хореография и динамиката на лентата ще я направят различна и запомняща се.

"За мен този филм е една много истинска история за живота в училище и извън него такъв какъвто е, за сблъсъка между поколенията и за това колко е важно да намерим баланса, допирната точка, в която преминаваме границата на разделението, приемаме различията помежду си и заставаме от една страна. Мисля, че с Яна Маринова, страхотния актьорски състав и целия този ентусиазъм, с който сме заредени, ще спечелим феновете на българското кино", сподели Башар Рахал по време на гостуването си в "Здравей, България", който играе собственик на частно училище.

В главните роли ще видим Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош и Башар Рахал. Продуценти на лентата са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

"И родителите, и децата ще открият по нещо близко, ще вземат по нещо за себе си. Филмът ще ги накара да се засмеят, но и да се замислят, а танците носят много силен допълнителен заряд. Това е свежа училищна драма за нашето време, която провокира и няма да остави никого безучастен", допълни актрисата Яна Маринова, която влиза в ролята на учителка, подложена на манипулациите от своя колежка.

"Привличане" е най-новият български филм, който се реализира с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и ще се разпространява в кината от "Лента" в началото на 2018 г. След "Маймуна", "Бензин", "Воевода", на 13 октомври предстои премиера на още една българска продукция - "Вездесъщият".

"За по-малко от година, това е петата кино продукция, която подкрепяме. Щастливи сме, че имаме възможността да предложим на почитателите на българските филми жанрово разнообразие на всички свои платформи и ще продължим стратегията да инвестираме в локални продукции, да работим с едни от най-популярните звезди и да даваме поле за изява на млади и талантливи хора, които искат да се развиват в България", коментира Вики Политова, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.