Не пропускайте следващите спирки от обиколката на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Рая Пакова гостува на адвоката Захари Велев от село Ломец в предаването на 19 август по NOVA. Късметлийският билет “Печалба за цял живот“, който е подарък от неговата майка, му осигури печалба от 3000 лева месечно в следващите 20 години или 720 хил. лева общо.

44-годишния късметлия сподели, че се чувства много добре. “Изключително много се радвам на печалбата“, каза Захари. Щастливецът разказа, че е започнал смяна на парната инсталация в къщата си и ремонт на жилището си в Троян. С част от печалбата е направил и барбекю в двора си.

“Сбъднаха се мечтите ми. Много съм щастлива“, каза съпругата на Захари. Семейството се е насладило на вълнуваща почивка в Турция. Адвокатът разказа, че печалбата му е осигурила уникално спокойствие.

Докато Рая гостува в село Ломец, Захари Бахаров посети Пламен Масурев в село Ягода. Късметлията харчи печалба от 250 000 лева от билет “Кеш х 20“. Той сподели, че щастието да спечелиш е огромно. С печалбата късметлията си е купил нова кола и апартамент. “Радостта е голяма“, каза съпругата на късметлията Лиляна.

Национална лотария посети и поредния собственик на чисто нова кола от играта “На крачка от късмета“ - Десислава Величкова от град Рудозем. Тя сподели, че все още не може да се нарадва на новия си автомобил, който шофира с удоволствие. Късметлийката Десислава се похвали с още една печалба в семейството. “Сега ни предстои пак да дойдем до София и Национална лотария. Съпругът ми спечели 5000 лева от играта “Лото Спорт“, сподели Десислава.

Екипът на щедрото предаване провери как се чувства късметлийката Красимира Димитрова, която в края на 2016 г. грабна утроена печалба от 51 000 лева от играта “Сейфове“. “Национална лотария ми донесе щастие. Сега се чувствам по-добре и по-спокойна. Продължавам да играя и вярвам в късмета“, каза Красимира.  С част от страхотната печалба от 51 000 лева Красимира е погасила кредит на своя баща. След това е разпределила останалата част от парите на своите деца.

Тази събота екипът на Национална лотария беше и в град Тутракан при Венцислав Барбучанов, който спечели страхотните 40 000 лева от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Късметлията грабна и 7-дневен ALL INCLUSIVE круиз за двама до Палма де Майорка, Барселона, Рим и Марсилия като бонус печалба.

“Тръпката в предаването беше уникална“, каза 27-годишният щастливец. На круиза Венцислав е взел със себе си своя брат. “Корабът беше уникален. Ако не беше този бонус нямаше да стигна до там“, каза късметлията. С печалбата Венцислав е реализирал ремонтни дейности в двора на къщата си, която предстои да бъде санирана. Купил си е и мотор.

Не пропускайте следващите спирки от обиколката на късмета на Национална лотатия и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.