Гимнастичка с над 50 медала, вокал на рок група и дългогодишен катерач убеждават известния изпълнител в уменията си днес от 17.00 ч. по NOVA

Спортни величия, звезди от клубната сцена и всестранно развити кандидати се опитват да спечелят Веселин Маринов в "Пееш или лъжеш" днес от 17.00 ч. по NOVA. И тази седмица забавното музикално шоу ще припомни с какви интересни участници се срещна гост-звездата в забавното шоу и как те го провокират и заблуждават до последния момент.

Гимнастичка с над 50 медала си поставя за цел да завоюва мястото на дуетна половинка на известния български изпълнител, нареждайки се до вокал на рок група и дългогодишен катерач. Пресечната точка между спорт и музика ще се окаже решаваща и при футболен съдия, който междувременно гради музикална кариера.

Към разследващия екип от Съветници в шоуто се присъединят ненадминатият Геро, хип-хоп гуруто Криско и звездата на уеб сериала "Не така, брат" Надя Петрова. Те влагат целия си потенциал на актьори и изпълнители, за да разграничат умелите имитатори от талантливите изпълнители и да дадат точните съвети.

Дали добрите спортисти са и добри певци? Кои от историите са истински и кое – измислено амплоа? И най-важното – кого избра Веселин Маринов  - певец с талант или попадна на добър имитатор? Не пропускайте "Пееш или лъжеш" тази  неделя от 17.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто. Най-любопитните моменти могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди в NOVA PLAY