Гласувайте за новите пет филма в кампанията на сайта на кампанията

Филмовите звезди се впускат в битката на неудържимите герои, за да спечелят вота на феновете си във финалната седмица на петия сезон на кампанията "Великият понеделник"по KINO NOVA. Зрителите могат да подкрепят Крис Пайн, който се превъплъщава в един от най-известните американски агенти от романите на Том Кланси, за да предотврати финансовия заговор на Кенет Брана с помощта на Кевин Костнър в екшън-трилъра “Джак Райън: Теория на хаоса”. Конкуренция за сърцата на кино почитателите му прави Лийъм Нийсън в ролята на бивш разузнавач от ЦРУ и най-безмилостен отмъстител в смразяващата лента “Твърде лично 3”.

Никълъс Кейдж също е неудържим и ще се опита да победи с помощта на зрителите самия дявол в хитовото фентъзи “Призрачен ездач”. Хелън Мирър пък ще се впусне в битка с нацистки военнопрестъпник от миналото си и ще се превърне в истинска Немезида от МОСАД, за да го накаже в трилъра “Неуредени сметки”. Не по-малка нужда от зрителска подкрепа ще има има Крисчън Бейл в антиутопията “Еквилибриум”, за да разкрие истинските си чувства в зловещия и безчувствен свят на Либрия, където емоциите са забранени.

Феновете могат да изберат своя фаворит на сайта на "Великият понеделник", а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 4 септември, в 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица участниците могат да спечелят страхотни брандирани подаръци, а на финала петима от гласувалите, изтеглени чрез жребий ще спечелят голямата награда - кино кресло.