Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Башар Рахал си поставя за цел да докаже, че мъжете са по-добрите готвачи от жените в “Черешката на тортата”.  В кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA актьорът ще впечатли своите гости – артистите Яна Маринова и Иван Ласкин и певиците  Катя Близнакова и Дебора, с естетична вечеря и кулинарни умения.

Менюто ще е изискано, а процесът по приготвянето му истински моноспектакъл, макар че Башар няма да успее да прикрие някои малки кулинарни гафове, както успява на сцената и снимачната площадка. Освен по готвене, актьорът ще предаде и урок по пазарене не само по време на пазара, но и в преговорите за оценката на шеф Иван Манчев. Известният кулинар ще бъде впечатлен от уменията на Башар в кухнята, а сърцето му ще бъде напълно спечелено с изпълнението на поставената от него седмичната задача – приготвяне на зимнина.  Стерилизираните люти чушки по самоковски ще впечатлят и гостите на актьора.

Каква изненада е подготвил Башар за своите гости и как ще оценят те неговата вечер? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.