Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Най-новият милионер Нели Христова от Стара Загора получи чек за 3 000 000 лева в предаването на 2 септември по NOVA. Късметлийката позна и шестте печеливши числа в играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ и така стана седмият милионер от Национална лотария от началото на годината.

“Върховно се чувствам. Все още не мога да осъзная какво ми се е случило“, каза голямата късметлийка. 

Рая Пакова и Маги Томова зарадваха с чекове още късметлии, изпитали тръпката от големите печалби в игрите на Национална лотария. И тази събота късметлийската среща се състоя до щанда на Национална лотарията в Sofia Ring Mall, а водещите раздадоха печалби за  изумителните 3 885 000 лева.

Щастливката Рени Миндизова от град Варна взе в ръцете си чек за фантастичните 500 000 лева от билет “Златните пирамиди 5“. Билет “Супер Лото + 2017“ пък ощастливи Фетие Мустафа от град Димитровград със страхотните 100 000 лева.

Печалби от 50 000 лева ще харчат софиянците Радостина Димитрова от играта “Лото 6 от 47“, Николай Сеизов от билет “Кеш Кръстословици 2“ и Александър Пенев от билет “Американско бинго 2“. Късметлийката Даниела Георгиева от град Лом грабна 25 000 лева от онлайн играта “Египетско съкровище“.

Чекове за печалби от 10 000 лева получиха Явор Чернев от село Метличина от билет “Мега Пакет“, Галя Дунева от град Нова Загора от играта Лото 5/35 “Златната топка“, Регина Върбанова от град Русе от билет “Златното съкровище“ и Валерий Иванов от град Ямбол от билет “Околосветско пътешествие“.

Трима късметлии познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и грабнаха по 5000 лева. Познавачите са Росен Иванов от град Севлиево, Николай Киселов от село Брестовене и Мариана Джамбова от град София. Щедрият “Супер Лото + 2017“ зарадва с по 5000 лева Нина Маринова от град Плевен и Гюлбехан Мехмед от село Долно Черковище. Онлайн играта “Всичко или Нищо“ повиши с 5000 лева бюджета на Яна Тодорова от град София, а “Лото Спорт“ донесе същата сума на Янко Узунов от град Каварна.

С печалби от 5000 лева могат да се похвалят и Петър Йотов от село Равно поле от билет “Карибско съкровище 2“, Ивелина Петрова от село Радко Димитриево от билет “Златната 7“, Галина Атанасова от село Овча могила от “Златните пирамиди 5“, Айше Осман от град Русе от билет “Кеш Кръстословици 2“, Георги Дечев от град Варна от билет “Американско бинго 2“, Емилия Иванова от град Търговище от билет “Кеш х 20“, и Галина Георгиева от град Варна от билет “Околосветско пътешествие“.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.