Мишо и Дидо отново са ръба на любовна пропаст заради своите половинки

Двамата братя Мишо и Дидо отново са изправени пред кризисни изпитания и са на ръба да разрушат връзките си в новия епизод на “Не така, брат“, който се завърна с нов сезон миналата седмица във Vbox7.com.

Ябълките на раздора са Роби и артистичните продуценти на Беатрис. Докато Роби се представя за най-добрия приятел на Ива, нейният любим Мишо приема ситуацията като чиста монета и не изпитва никакви съмнения, че Роби може би има някакви различни намерения към Ива. Въпреки предупрежденията на брат си и приятелите, той дори купува билети за предпремиерата на романтичен филм за Ива и новия й приятел. Ще успее ли неочаквано предупреждение да му отвори очите или вече е прекалено късно?Разберете в новия епизод на сериала.

Докато любовният възел се заплита пред очите му, Дидо е на косъм да загуби Беа. Щастлива от предложението да стане новата музикална звезда на продуцентската компания, в чийто клип се снима, тя е готова да приеме условието им да се представя за гадже на рапъра Майна Уест пред медиите. Но как ще се почувства Дидо в тази ситуация? 

Ще намерят ли сили Беа и Дидо да бъдат честни един с друг и да си дадат нов шанс? Какво ще се случи с Мишо и Ива? Не пропускайте да гледате в новия епизод на “Не така брат!“ първо във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес