Тази неделя менторът ще избере финалистите в категория Групи, които ще се отправят към първия лайв концерт на 22 октомври

"Надявам се да счупим статуквото и тази година група да спечели X Factor. Групите са по-труден формат, изисква се доста повече усилия, тъй като се работиш с няколко души едновременно", разказа Любо Киров по време на гостуване в "Здравей, България". Тази неделя от 20:00 ч. по NOVA, зрителите ще видят и решенията на ментора в изграждането на отбора за първия лайв концерт на 22 октомври. "В Къщите на съдиите става голямото пресяване. Възхищавам се на новото поколение в X Factor – талантливи млади хора, които знаят какво искат да правят. С радост подкрепям такива личности", сподели изпълнителят.

По темата

Един от критериите му в избора на участници ще бъде именно личния опит и участието му в банда: "Харесваше ми да съм в група, отговорността е някак споделена. Когато станах самостоятелен изпълнител, разбрах колко е сериозно да поемеш отговорността сам". На 10 ноември ще се състои вторият голям концерт на Любо Киров в Зала 1 на НДК. "За един изпълнител е изключително приятно да събере публика в такава зала. Най-добрите неща през последните 17 години ще прозвучат в нов аранжимент заедно със специални гости", загатна поп певецът.

Не пропускайте първия лайв концерт на 22 октомври от 20.00 ч. само в ефира на NOVA.

Актуални новини за X Factor ще откриете на уебсайта на шоуто, както и на Facebook страницата на предаването. Целите епизоди на музикално шоу №1 може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти и изпълненията на участниците да следите във VBOX7.com.

 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес