Не пропускайте Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Водещите Захари Бахаров и Рая Пакова повишиха празничното настроение и бюджетите на поредните късметлии с чекове за страхотни печалби от моментните и лото игрите. Всеки от тях получи по една от празничните сребърни монети на Национална лотария. В специалното коледно издание на предаването на 23 декември водещите раздадоха печалби за фантастичните 1 155 940 лева.

По-богат с половин милион лева празниците ще посрещне Стефан Колев от град Велико Търново, който си спечели забележителната печалба от билет „Златните пирамиди 5“.

Чекове за печалби от 100 000 лева получиха Първан Божилов от град Самоков от билет „Американско бинго 2“, Георги Лазаров от село Чеканчево от билет „Златните пирамиди за милиони“ и Виктор Георгиев от град София от билет „Кеш х 20“.

Страхотни печалби от 50 000 лева ще харчат Иванка Георгиева от град Добрич от билет „Лото + 2017“ и Белгин Яшар от град Асеновград от билет „Златните пирамиди 5“.

Цветан Цветков от град Враца позна и петте печеливши числа в първо теглене на играта Лото 5/35 „Златната топка“ и грабна 10 000 лева.

Чекове за печалби от 10 000 лева получиха и късметлиите Милена Петкова от град Видин от билет „Златните пирамиди за милиони“, Николай Николов от град Търговище от билет „Silver & Gold“, Станка Нинова от град Елин Пелин от билет „Американски долари“ и Иванка Йорданова от село Камено поле от билет „Китайски дракон“.

Седем щастливци бяха на косъм от джакпота от 2 000 000 лева, включващ КЪЩА, спортна кола и 10-дневна почивка в Дубай в играта „Лото 6 от 47“. Петър Баладжанов от град Благоевград, Салих Юруков от село Драгиново, Стоян Стоянов от град Етрополе, Петър Джантов от град Пловдив, Даниел Величков от град София, Петко Петков от село Гара Бов и Валери Паунов от град Баня познаха петици и ще празнуват с печалби от 5000 лева. Играта „Лото спорт“ пък зарадва със същата сума щастливката Радка Ганева от град Варна.

Пепа Рицкова от град Асеновград грабна 5 000 лева от билет „Американско бинго 3“, а Генади Петров от град Копривщица спечели същата сума от „Американсо бинго 2“.

Подаръци за празниците с печалби от 5000 лева ще купуват Диана Георгиева от град София от билет „Златната 7“, Симона Яневска от град Сандански от билет „Кеш Кръстословици 2“, Живка Илиева от село Хаджидимитрово от билет „Двойно кафе“, Александър Николов от град София от билет „Ново Бинго“, Илияна Даньова от град

Монтана от билет „Златното съкровище“ и Пламен Комаров от град Несебър от билет „Кеш х 20“.

Вие може да сте следващият късметлия, който ще стане част от дългия списък с късметлии на Национална лотария. Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.