Плеймейтката сяда на горещия стол на коафьора Ивайло Колев в първия епизод на Hairmaster за тази година

Плейметката и участничка в Big Brother: Most Wanted, Светлана Василева, е първата гостенка за годината във видео поредицата Hairmaster на коафьора Ивайло Колев във Vbox7.com. След изключително успешен първи сезон и с повече от 1 милион гледания онлайн, шоуто се завръща във Vbox7.com с още по-интересни звездни гости, разкрития за техния живот и най-актуалните тенденции от света на красотата.

В първия епизод от новия сезон Ивайло Колев показва новостите при официалните прически, а Светлана Василева разказва за престоя си в къщата на Big Brother, участието й в популярно риалити шоу в Сърбия, а също така коментира и някои от най-упоритите слухове, които напоследък витаят около нея.

Какви тайни ще разкрие Светлана Василева в първия епизод на Hairmaster за тази година, какви са любимите й трикове за красота и стил, разберет във видеото тук. 

Благодарение на Hairmaster и Ивайло Колев, надникваме в будоара на българските звезди. В Hairmaster коафьорът представя различни родни знаменитости и демонстрира интересни прически, чрез които да се доближим до звездния блясък на известните личности у нас. Освен техен личен коафьор, Ивайло често влиза и в ролята на техен изповедник, а зрителите често научават интересни детайли за своите любимци от участието им в Hairmaster.

Сред звездите, които в следващите седмици ще седнат на горещия стол на Ивайло Колев, са певците Галин и Дебора, както и Мис Плеймейт 2017 - Нора Недкова. A кой още ще се присъедини към звездната група – ще разберем съвсем скоро.

Гледайте уеб поредицата Hairmaster всеки петък от 16:00 часа във Vbox7.com.