Над една трета от активното население е предпочела премиерата на предаването

Успешен старт отбеляза и вторият сезон на уникалното за България документално риалити "Шеф под прикритие". Над една трета от активното население у нас (18-49 г.) предпочете премиерата на предаването пред съдържанието на втората по гледаемост телевизия по същото време, като делът на NOVA е с над 13 пункта по-голям. Приблизително същата преднина NOVA има и сред зрителите на възраст 18-34 години. Над два пъти по-голям дял от bTV по същото време "Шеф под прикритие" постигна сред активното градско население (18-49 г.)

"Шеф под прикритие" реализира над 10 000 видео гледания в сайта на NOVA по време на телевизионното излъчване, над 12 000 гледания са осъществени до момента в платформата NOVA PLAY и повече от 5 000 в сайта Vbox7.com.

В премиерния епизод на новия сезон основателят и управител на фирма за домашни помощници Владислав Симов, влезе под прикритие в собствената си компания, за да провери лично спазват ли се стандартите в нея. Младият предприемач призна, че участието му в предаването е било сериозно предизвикателство и е открил неща, за които не е подозирал.

Вторият сезон на успешното риалити представя на зрителите интригуващи реални ситуации с нови големи шефове на компании в България и още по-големи истории за бизнеса по начина, по който се случва извън административните офиси. Мениджърите напускат своите удобни бюра и започват работа на възможно най-ниско ниво в собствените си компании, напълно дегизирани, за да не бъдат случайно разпознати от служителите. Целта е да разберат какви са проблемите отвътре и какво да направят, за да подобрят бизнеса си.

В петък – за старта на новия сезон на “Шеф под прикритие“, национално представителни работодателски организации изразиха благодарността си към NOVA и продуцентите на предаването за това, че правят възможно представянето на добрите мениджърски практики, променят стереотипите и показват човешкото лице на бизнеса.

Не пропускайте кой мениджър ще влезе под прикритие в своята фирма във втори епизод на “Шеф под прикритие“  този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Шеф под прикритие” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.