Гледайте романтичната комедия “Идеалното момиче” от 12.30 ч. и премиерната романтика “Любов между редовете“ от 14.15 ч. днес по NOVA

Романтичен кино следобед в търсене на любовта очаква зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. От 12.30 ч. звездата от сериалите “Психотерапия” и “Спартак” Анна Хътчисън ще получи важен житейски урок в премиерната за българския ефир  романтична комедия “Идеалното момиче”. Хътчисън влиза в ролята на Кимбърли - разглезено богато момиче, което наследява състоянието на покойния си баща. Животът й напълно се променя, когато неочаквано разбира, че е напълно разорена. За да стъпи на краката си, младата дама решава да започне работа в магазин за спортни стоки. Скромната и забавна личност на собственика на магазина Майкъл променят Кимбърли с всеки изминал ден към по-добро. Дали пораждащите се между двамата чувства ще я научат да обича истински, след като тя си връща състоянието и отново се превръща в богата жена?

Кино маратонът продължава в 14.15 ч. с холивудската звезда Леа Рени, която ще се опита да превърне реалността в приказка в премиерната за българския ефир романтика “Любов между редовете“. Леа влиза в ролята на собственичката на книжарница  Ема, която след детство, изпълнено с четене на приказки, все още вярва в съществуването на красиви принцове, които откриват своята принцеса и заживяват щастливо до края на дните си. За разлика от омъжените си колеги Мерилин и Фил или сестра си Джейн и годеника й Грег, Ема все още не е намерила своята романтична приказка. Опитвайки се да впечатли инвеститора на магазина си – Франк и едновременно с това да задържи зараждащата се романтика между нея и Ландън, ненадейно в живота й се появява странният син на Франк - Ерик. Въпреки че Ландън демонстрира очарование достойно за един истински принц, той не разбира приоритетите на Ема и страстта й към книгите – качества, които обаче Ерик притежава. Ема трябва да избере дали да се впусне в предизвикателствата на истинската любов или да се остави на романтичната тръпка от света на приказките.

Не пропускайте развръзката в романтичната комедия “Идеалното момиче” от 12.30 ч. и  премиерната за българския ефир романтика “Любов между редовете“ от 14.15 ч. днес по NOVA.