Ще успее ли програмистът да открие следващата си "жертва"?

Загадъчните случаи в мексиканския онлайн трилър "Аз съм никой" (Hoy Soy Nadie), който стартира миналата седмица във Vbox7.com, стават все по-заплетени. Колкото повече се доближава до крайната си цел, програмистът Матео Бланко, толкова по-голяма е и вероятността да бъде разобличен.

С какво ще се сблъска Матео в новия епизод на сериала? Разберете във видеото. 

Мистериозното изчезване на Шишкото – син на известен политик, се оказва много по-сериозен проблем, отколкото Матео предполага. Притиснат от времето и обстоятелствата, хакерът решава да се насочи към следващите хора от задачата, без да подозира, че е на крачка от изобличаване. По материала с потенциалното отвличане на сина на политика започва да работи журналистът Нето – колега и приятел на Матео. За да разбере какво се е случило, Нето интервюира по списък всички присъствали на партито. Ще успее ли Матео да скрие присъствието си в мистериозната вечер?

Докато Нето е по петите на гостите от партито, Матео проучва следващата си "жертва". Едуардо е известен състезател от отбора по американски футбол - Акулите. От профила му в социалните мрежи, хакерът успява да си набави необходимата информация с изключение на една малка подробност – лицето на Едуардо. Единствена следа, с която разполага е татуировка – акула, но ще бъде ли това достатъчно и какви изобретателни тактики ще приложи, за да вземе поредната необходима кръвна проба?

Братът на Матео – Фелипе, по професия психолог, е влюбен в красивата Мия, която работи в близкото заведение. За зла участ тя става и негова пациентка. Водена от любопитството си какво Фелипе е написал за нея, Миа  решава да проникне в кабинета на психолога. Но там случайно попада на Матео и запознанството им води до поредната тайна на младия програмист.

Възможно ли е Матео да открие човек, който не показва лицето си? Ще успее ли да се скрие от всички камери, докато преследва мишените си и как ще му повлияе срещата с Мия, разберете в новите епизоди на "Аз съм никой" във Vbox7.com.

Гледайте "Аз съм никой" всеки вторник и петък във Vbox7.com.