На 26 април в София ще се проведе първото издание на "Равенство значи повече", който е насочен към реализация на хората с увреждания в България

Над 20 български и международни организации представители на отговорния бизнес в България, ще предоставят възможност на хора с различни възможности (с ТЕЛК и без ТЕЛК) да станат част от техните екипи.  

Най-голямото предизвикателство пред хората с различни възможности в България е включването в пазара на труда, както и възможността за допълнителни адаптирани обучения, повишаващи тяхната квалификация, знания и умения.

"Невероятно е с какво желание те работят и се развиват, когато усещат подкрепата и вярата на своите работодатели", коментират Йоана Колева и Ива Цолова, основатели на JAMBA - Career for All и организатори на форума.  

Кариерен форум "Равенството значи повече" 2018 е под мотото: Всеки има право на шанс, защото равенството значи повече! Това е първо издание на събитие, което ще се организира ежегодно.

Събитието е под патронажа на Президента на Република България - генерал Румен Радев, Министерството на труда и социалната политика и Столична Община. 
 
Присъствието на Кариерен форум "Равенството значи повече" е БЕЗПЛАТНО, всеки кандидат може да се регистрира на място в деня на форума.