Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Чекове за страхотни печалби от 250 000 лева грабнаха щастливците Пенка Димитрова от град Горна Оряховица и Али Али от град Джебел в Национална лотария на 21 април по NOVA.

Късметлийски за 59-годишната Пенка е любимият ѝ билет „Кеш Кръстословици 3“. Участничката работи като таксиметров шофьор. Със страхотната печалба възнамерява да помогне на децата си и да направи ремонт на жилището си. Билетът, който направи парична изненада от 250 000 лева на 35-годишния късметлия Али, е „Кеш х 20“. „Много добре се чувствам, животът ми се промени коренно“, споделя щастливецът.

Захари Бахаров и Рая Пакова връчиха чекове на още 30 късметлии и раздадоха печалби за 1 193 606 лева в шоуто.

Първата топ печалба от 200 000 лева от билет „Двойни печалби“ падна в град Пловдив. Разкошната сума си спечели Николай Увалиев. Чекове за печалби от 100 000 лева грабнаха Красимир Плачков от град Ветово от билет „Диамантена 7“ и Ибрaим Чолак от село Брезница от „Златната 7“. Билет „Златните пирамиди 5“ пък позлати с 50 000 лева Карамфил Карамфилов от град Бяла.

Щедрият „Кеш Кръстословици 3“ ощастливи с печалби от 10 000 лева Георги Саров от град Бургас и Динко Дамянов от село Антон. Същото направи и билет „Диамантена 7“, като донесе по 10 000 лева на Борислава Русева от град Стара Загора и Димка Ранкова от село Брястово.

Кръстьо Панев от град Гоце Делчев позна и петте печеливши числа в първо тегленe на играта Лото 5/35 „Златната топка“ и тази събота получи чека си за 10 000 лева.

Онлайн играта „Египетско съкровище“ зарадва с 10 000 лева Пламен Биджев от град Козлодуй. Чекове за същата сума грабнаха и Елисавета Лободова от град Смолян от билет „Лото+ 2018“, Александър Шкодров от град Копривщица от билет „Околосветско пътешествие“, и Янко Асенов от село Любен от билет „Златните пирамиди за милиони 2“.

Нови четирима участници бяха на крачка от джакпота в играта „Лото 6 от 47“, като познаха петици. Печалби от 5000 лева грабнаха Велин Методиев от град Годеч, Красимир Енчев от град Лясковец, Тодор Маринов от град Силистра и Страхил Атанасов от град Кърджали.

Билет „Американско бинго 3“ увеличи с по 5000 лева финансите на Антония Петрова от град София, Маринка Дичева от град Бургас и Нивяна Андрова от град Русе.

Почитателите на кръстословиците Кремена Банкова от град Сливен, Дора Тодорова от град Димитровград и Нели Русева от село Бояджик спечелиха по 5000 лева от билет „Кеш Кръстословици 3“.

Жечка Иванова от село Гроздьово получи чек за 5000 лева от билет „Супер Лото+ 2018“. „Лото +“ донесе същата сума на Соня Маринкова от град Своге.

С чекове за печалби от 5000 лева се сдобиха Диана Маринова от град Варна от билет „Околосветско пътешествие“, Исуф Исуф от село Подайва и Красимир Стоянов от град Варна от билет „Диамантена 7“, Румен Кръстев от село Стан от билет „Ново Бинго“ и Елеонора Рамаданова от град Шумен от играта „Лото Спорт“.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.