Темите и гостите в сутрешния блок в петък от 6.20 ч. по NOVA

"Здравей, България" на 18 май търси отговор на въпроса “След срещата на върха - отключва ли Европа вратите си за Западните Балкани?”. Коментира посланикът ни в Брюксел Димитър Цанчев. В предаването с водещи Аделина Радева и Виктор Николаев ще видите още:

Кристалина Георгиева - специално пред NOVA. България - на нисък старт към еврозоната. Ще ни помогне ли еврото да излезем от “Клуба на бедните”?

Строеж на плажа във Варна. Общината не знае чий е. На живо - ще бутнат ли постройката? 

Деца крадат салам от детски градини в Монтанско. От глад ли го правят?

Колите на 70 метра една от друга на магистралата. Как е възможно това? Нова вълна недоволство срещу промените в закона за движение по пътищата. 

Завинаги на върха. Срещаме ви с хората, които до последно се бориха да върнат Боян Петров у дома. Гостуват ни режисьорът Поли Генчева и операторът Красимир Андонов.

След 9 - Българин прави тортата за кралската сватба. На живо от Лондон - Василена Гръбчева за последните приготовления преди големия ден.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в петък, 18 май, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.