Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

На 19 май зрителите отново станаха свидетели на силата на късмета в щедрото шоу Национална лотария по NOVA. Панайот Панайотов от град Стара Загора, който спечели директно участие от билет “Американски долари“, победи в играта “На крачка от късмета“. Така късметлията стана собственик на чисто нов автомобил Citroen Elysee.

Панайот е на 49 години. Работи като продавач. В студиото го придружаваше неговата съпруга Жулиета. Участникът извървя късметлийския път до прекрасния автомобил, благодарение на монети с номера 1, 10 и 11. Колата е втора печалба от Национална лотария в семейството на Панайот. Той сподели, че през април синът му е спечелил 5000 лева от играта "Лото 6 от 47“.

Здравко Йосифов от град Велико Търново и Камелия Петкова от град София изпробваха късмета си за максимална печалба от 84 000 лева в играта “Сейфове“. Здравко работи като монтьор, а Камелия е военнослужещ. Късметлията от Велико Търново отвори три сейфа с парични печалби и си спечели 10 000 лева. За съжаление участникът попадна на два хикса и си тръгна от играта с 5000 лева. Неговата опонентка Камелия победи с печалба от 17 000 лева и само един отворен хикс.

Късметлийката имаше страхотния шанс да утрои печалбата си и да спечели 51 000 лева. Тя избра сейф номер 2, където я очакваше “Х“. Камелия рискува с посочването на сейф номер 1, където отново попадна на хикс, който раздели печалбата ѝ наполовина и я изпрати с 8500 лева.

Големият финалист в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ тази събота е Елка Вълкова от град Карнобат. Тя завъртя “Колелото на късмета“, което ѝ даде възможност да стане най-новият милионер с джакпот от 1 000 000 лева. Участничката стигна до четвъртата сфера, като спечели 20 000 лева. Късметът я зарадва и с екзотична 5-дневна почивка за двама в Дубай. След емоциите от предстоящата екскурзия Елка натрупа още 5000 лева. Последва първата грешка, която не помрачи доброто настроение и желанието за игра на участничката. Тя даде още две верни предположения и спечели 40 000 лева. Втора грешка прекрати играта ѝ и я изпрати с половината от сумата. Eлка е на 65 години. Играе редовно в Национална лотария, а любимите ѝ билети са “Двойно кафе“ и “Златните пирамиди“.

Не пропускайте щедрото шоу на Национална лотария, от което всеки участник си тръгва с гарантирана печалба, всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.