Темите и гостите в предаването в неделя от 8.00 ч. по NOVA

В “Събуди се” тази неделя очаквайте разговор на водещата Лора Крумова за агресията по пътищата, в който жертви и потърпевши разказват историите си. За чувството за безнаказаност, за реакцията на институциите и липсата на справедливост. В предаването ще видите още:

В памет на Боян Петров - стотици българи излизат по стъпките на алпиниста.

Колоритната звезда от Hell’s Kitchen България – Гичка, ще бъде гост в “Събуди се“ заедно с дъщеря си Памела, която ще представи за първи път.

Пред Мариян Станков - Мон Дьо застава телевизионният продуцент Евтим Милошев. Повече за живота на продуцента и отговор на въпроса на всички фенове - ще има ли нов сезон най-успешния български медицински сериал "Откраднат живот" - очаквайте интервюто в неделя в "Събуди се".

В късите си разкази Мария Йотова представя една история за България в сърцето. Какво чувстват и мислят за страната си българчета, родени извън България? Какво им разказват техните родители и за какво мечтаят?

Краси Боев ще ни върне назад във времето, за да ни представи първата носителка на легендарната награда “Златен Орфей“.

Не пропускайте най-интересните гости и най-актуалните теми от седмицата в “Събуди се“ с Лора Крумова в неделя от 8.00 ч. по NOVA.