Темите и гостите в предаването тази събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA

Този уикенд в последното за сезона издание на “Събуди се“ очаквайте интересните и обсъждани теми от седмицата с най-актуалните гости – събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA.

Краят на политическия сезон, политическите скандали и интриги ще отбележим с анализаторите Татяна Буруджиева и Бетина Жотева.

Какво послание ще изпрати от Бузлуджа левицата? Очаквайте в събота пряко включване от партийното събитие на Кирил Добрев.

Политическите теми в предаването ще продължат със заместник-председателя на Народното събрание и лидер на ВОЛЯ Веселин Марешки - за коалиционните битки и стабилността на управлението.

Диагноза Българско Черноморие - какво показват проверките по морето на министъра на туризма Николина Ангелкова - очаквайте пряко включване в събота в “Събуди се“.

Гърция след огнения ад – гледайте в предаването разказа на репортера ни Методи Владимиров, който беше на мястото на събитието по време на бедствието.

Големият български актьор Владимир Пенев в нова роля на малкия екран и в живота. Каква? Отговора ще научите от него в неделя в "Събуди се".

Актрисата Луиза Григорова ще разкаже в предаването за най-новия си проект. Тя ще се превъплъти в образа на феномена Елисавета Логинова, с която ще се срещне в студиото на "Събуди се" - какви тайни крие Царичината дупка ще разберете от разговора в студиото в неделя.

С техните камъни по техните глави - смяна на местата, пред Ива Софиянска - Божкова застава Мон Дьо, а пред Мон Дьо очаквайте изповедта на Ива.

През август “Събуди се“ продължава с най-доброто от сезона – темите и разговорите, които предизвикаха най-голям интерес, а през септември предаването ще се завърне в ефир.

Гледайте “Събуди се“ с водещ Мира Иванова в събота и неделя от 8.00 ч. по NOVA.