Главните роли в мащабната продукция са поверени на Асен Блатечеки, Бойко Кръстанов и Мона Гочева

"Пъзел: Похитени" е заглавието на най-новия спиращ дъха екшън-трилър на Vbox7.com с участието на лошото момче на българското кино и театър Асен Блатечки, който започва на 3 октомври тази есен. Зад проекта стои продуцентският екип на 7talents, а амбицията е той да се превърне в един от най-мащабните онлайн сериали създавани до момента в България. 

"В сериала става дума за група младежи, които са похитени от двама уроди. Моята роля е на един от тях - ще бъда лошия чичко. Досега не съм играл подобна роля в България, а само в чужди продукции. Напоследък снимането на сериали се превърна в по-доброто продължение на киното. Моето мнение е, че бъдещето на филмовото изкуство е в интернет" - разказа Асен Блатечки, който влиза в главната роля в "Пъзел: Похитени". 

Звездното участие в сериала се допълва от талантливия Бойко Кръстанов и чаровната Мона Гочева.

По темата

"Моят персонаж пък тепърва прохожда в престъпния бизнес. Той е под крилото на героя на Асен Блатечки - Зак, който е негов ментор и го внедрява в криминалния свят. Мисля, че форматът на уеб сериала е супер идея и може да бъде направена добра роля за това време", разкри още актьорът Бойко Кръстанов. 

Сюжетът на "Пъзел: Похитени" разказва за група младежи, които решават да прекарат петък вечер в ескейп стая, но след като играта загрубява осъзнават, че случващото се около тях не е част от приключението. Станали случайни свидетели на жестоко убийство, те попадат в плен на двама престъпници и ще успеят да спасят живота си, само ако признаят най-тъмните си тайни. 

Страхотният актьорски състав допълва младият талант Антъни Пенев, номиниран за престижното отличие "Икар" в категория дебют. От семейство на актьори е другото попълнение в екипа на "Пъзел: Похитени“ – Александър Евгениев, носител на наградата "Любимец 13 – Надежда на българския театър". В каста на сериала влиза и награждаван журналист – прекрасната Петя Стефанова, носител на "Златно перо". Компания и прави чаровната Мария Сотирова, която е завършила НАТФИЗ и има редица успешни превъплъщения зад гърба си, а зрителите са я гледали в "Откраднат живот". Освен младите попълнения, в него зрителите могат да видят и актрисата Слава Рачева. 

"Ролята ми е много интересна и често срещаща се - на възрастна дама, която обикновено живее сама в апартамент и иска все още да ръководи и да налага своите норми на поведение, защото живее с мисълта, че едно време не се е правело така" - сподели Слава Рачева. 

Сценарият е дело на екипа, работил по проекти като "Под прикритие" и "Дъвка за балончета".

Не пропускайте старта на "Пъзел: Похитени" от 3 октомври във Vbox7.com.