Не пропускайте премиерния двоен епизод на полицейската комедия днес от 20.00 ч. по NOVA

Актьорите Милица Гладнишка и Алексей Кожухаров гостуваха на Мира Иванова в "Събуди се" броени часове преди излъчването на премиерния двоен епизод на полицейската комедия "Полицаите от края на града" след лятната ваканция. В сериала тя влиза в ролята на собственичката на заведение Джиджи, чийто любовен живот е достоен за роман, а той в тази на неуверения полицай Къци. 

По темата

"Ще се случат много интриги в новите епизоди на "Полицаите от края на града", ще се появи и нова мистериозна жена, която ще оплете плановете", разкри Милица Гладнишка. "Моята героиня е много палава, тя е имала труден живот и е захвърлила всички задръжки. За Джиджи може да се каже, че е изследовател на мъжката природа. Симпатична ми е и нейния образ може да се развие много." 

"При нас винаги има щастлив край и колкото и да изглежда, че полицаите не се справят, те винаги успяват и доброто побеждава. Харесвам героя си, той е много по-различен от мен. Къци никога не прави нищо на първи план, винаги премисля всичко и има странно чувство за хумор" , допълни Алексей Кожухаров.  

Герасим Георгиев - Геро и любимите комедийни актьори Димитър Рачков, Васил Василев - Зуека, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Алекс Раева, Албена Михова, Румен Угрински, Алексей Кожухаров, Кристиян Милатинов обличат отново полицейските униформи, за да изненадат зрителите с неподправен хумор и нова серия абсурдни ситуации, в които само топ ченгета от най-висок ранг могат да попаднат. 

Гледайте премиерния двоен епизод на полицейската комедия "Полицаите от края на града" днес от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за поредицата ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.